Tevreden over uw behandeling? Of tips & tops die u wilt delen? Vertel het hier! 

Reactie plaatsen

Reacties

Anne Marie
een jaar geleden

Cynthia is een topper, voor elk probleem een oplossing en dat met een gezellig praatje en kundig tot en met. Aanrader!

Inge Blokhuizen
een jaar geleden

wat een fijne pedicure.....vakkundig ......mijn gekke teennagel is weer helemaal blij en ik dus ook

bert
een jaar geleden

Cynthia heeft mij enorm goed en fijn geholpen Heb nieuwe voeten gekregen.
Een zeer vakkundige pedicure. En gewoon leuk en gezellig. mijn voeten zijn gewoon weer helemaal op en top.

Marieke
2 jaar geleden

Cynthia heeft mij super goed en fijn geholpen. Mijn nagels en voeten zien er weer op en top uit. En met de heerlijke scrub heb ik nu weer helemaal happy feets. Ben zeer blij en tevreden met mijn voeten,dankzij Cynthia! Ik raad Cynthia zeker aan als je op zoek bent naar een professionele pedicure,die weet wat ze doet en hart heeft voor haar werk!!

Claudia Schoutens
2 jaar geleden

Cynthia heeft mij enorm goed geholpen om van mijn kalknagels af te komen en dit in de tussentijd te camoufleren met gellak. Nadat ze een aantal reparaties moest doen, werd de lak aangebracht. Het voelt alsof ik nieuwe voeten gekregen heb, laat de zomer maar komen!

Jan
2 jaar geleden

Heb nieuwe voeten gekregen van Cynthia!!!!

geert jan blauw
2 jaar geleden

Een zeer bekwame pedicure tref je hier aan. Neemt alle tijd, vertelt duidelijk wat er aan de hand is. Cynthia is een fijne vriendelijke pedicure, waar je je snel thuis voelt. Inde buurt?: zoek dan niet verder maar maak een afspraak met voetzoerg de zuidzijde.

Douwe
2 jaar geleden

Nu een aantal keren bij Cynthia geweest. En wat een verbetering!!! Geen kloofjes meer, perfecte creme gekregen, en ook de nazorg is goed en belangstellend. Ben super tevreden. Nu lekker met wandelwol bezig. En dat is even wennen, maar heerlijk spul! Tot snel!!!

Karin Radema
3 jaar geleden

Heel blij met een goede pedicure zo dicht bij huis! Geen last meer van overmatig eelt en ook bij de huidproblemen op mijn voet weet Cynthia raad. Dank je wel!

Danielle Sulmann
3 jaar geleden

Professioneel en een hele fijne behandeling gehad. Weet precies wat ze doet en luisterd wat de klant wil en last van heb. Gelijk drie producten gekocht om de voeten goed te onderhouden. Ik hield nooit van een pedicure omdat ik altijd dacht dat het pijn deed maar dat is echt NIET waar. Zoek je een goeie pedicure dan ben je bij Zuidzijde aan het goeie adres.